Om CrossFit Vågsbygd

CrossFit Vågsbygd har et mål om å skape et trygt og godt treningsmiljø for alle. Nå har vi etablert oss som en av Norges ledenede innenfor vår sjanger hvor vi har hjulpet flere hundre til å nå sine treningsmål.

Uansett nivå eller alder er du velkommen hos oss, og vi vil hjelpe deg til å nå dine mål. Om målet ditt er å konkurrere i nasjonale og internasjonale konkurranser, eller om du bare ønsker å komme i bedre form, står våre trenere med åpne armer for å tilrettelegge for deg.

Vi tilbyr gruppetimer, PT-timer og fellesøkter med dagens økt (WOD). Du kan selvfølgelig trene på egenhånd om dette skulle være ønskelig. I tillegg vil du også bli en del av et unikt miljø ulikt det du vil oppleve på et vanlig treningssenter. Her vil du skaffe deg venner som vil pushe og motivere deg til å gi det lille ekstra under treningen.
Du er velkommen for å delta på prøvetimer, eller komme innom for en prat om hvordan CrossFit fungerer og en omvisning i treningslokalet.

Håper du vil ta turen innom for å prøve oss en dag!

Om CrossFit og trening hos oss

CrossFit er en treningsform som passer for alle, uavhengig av fysisk form og forutsetninger. Crossfit-treningen hos oss er skalerbar, som betyr at enhver økt kan tilpasses hvert enkelt medlem utifra egne forutsetninger.

Instruktørene våre er opptatt av å gi medlemmene en god treningsopplevelse og legge til rette at medlemmene skal føle mestring, utvikling seg over tid og trives på trening.

På gruppetimene våre følger alle medlemmene samme treningsprogram, men instruktørene våre veileder medlemmene slik at man oppnår den belastningen som treningsøkten er programmert til å ha.