For å bli medlem på Crossfit Vågsbygd må du først gjennom et introkurs. Dersom du har trent på en Crossfit-box tidligere kan du ta kontakt med oss så, da det mest sannsynlig ikke vil være behov for et introkurs.

Introkurs:

Våre introkurs varer i 2 timer og gjennomføres i hverdager og helger. Kurset består av en time teori + en time med en praktisk del. Dersom oppsatt tidspunkt for introkurs ikke passer kan du ta kontakt med oss for og booke tid til et personlig introkurs, eller få en hurtig innføring en-til-en.

Priser: 

 • Introkurs: 998 ,-

Dersom du tegner medlemskap hos oss i forbindelse med introkurs spanderer vi avgiften på introkurset.

Hva lærer du på kurset? 

På introkurset lærer du det grunnleggende innenfor CrossFit. Den første delen består av ca 1 time teori, hvor vi vil gå gjennom hvordan ting fungerer hos oss, hva du trenger og vite som medlem samt våre treningsprinsipper.

Vi bruker også tid på å gi nye medlemmer en innføring og en forståelse av hvordan en treningshverdag ser ut og hvordan man bør tilpasse treningen sin utifra de forutsetningene man har. For mange er CrossFit nytt og spennende, og man ønsker å lære seg alle øvelsene med en gang. Dette kan føre til overbelastninger og småskader. Derfor er det viktig å få en innføring i hvordan hvordan man bør

Etter den teoretiske delen gjennomfører vi en praktisk del som er strukturert akkurat slik som gruppetimene våre fungerer. Her vil du få en introduksjon til CrossFit og de mest simple øvelsene vi gjør.

Etter kurset skal du ikke nødvendigvis være helt utlært og ha kontroll på alle øvelsene. Etter kurset skal du ha en grunnleggende forståelse av alle øvelsene, samt kjenne til de ulike progresjonene for hvordan man over tid skal lære og mestre de forskjellige øvelsene.

Etter endt kurs er tanken at man starer på våre nybegynner timer som heter Basics. Her vil vi dekke alt det fundamentale innen CrossFit, man går her som så lenge som man ønsker før man blir med på våre vanlige gruppetimer som heter WOD. Men etter 3 måneder skal du ha dekket alt du trenger gjennom Basics, og er mest sannsynlig klar for og delta på våre WODs uansett. Man kan også velge og fortsette videre på Basics, dersom man er mer komfortabel med det.


Spørreskjema for medlemskap

Fyll ut skjemaet hvis du vil bli medlem hos oss eller ønsker mer informasjon om medlemskap og introkurs. PS. Vi har opplevd at svaret på henvendelser havner i søppelposten. Følg med i den innboksen i etterkant av innsendt skjema.

  Navn (*)

  E-post (*)

  Telefon

  Hvilket introkurs ønsker du? (*)

  IntrokursScreening

  I tilfelle du har trent Crossfit før: Hvilket senter, hvor lenge og i hvilken tidsperiode?